PSD incepe sa isi caute aliati in toate paturile sociale


Intră acum și în grupul de

Inca inaintea primul tur de scrutin, Asociatia Pensionarilor, “Bucovina 2000” a luat nota cu satisfactie de conturarea noii majoritati parlamentare, angajandu-se public sa sustina o eventuala alianta PSD+PC, PNL si UDMR (a se vedea presa din 13.11.2009).
Acum, cand votul majoritar (70%) anti-Basescu si alianta impotriva tendintelor autoritariste ale acestuia au devenit o realitate, Asociatia Pensinarilor “Bucovina 2000”, a decis sa-l sustina in al doilea tur de scrutin pe candidatul Mircea Geoana, care si-a propus un program economic si social pe termen scurt si mediu, astfel incat sa scoata tara din criza si sa restabileasca ordinea de drept, precum si respectarea Constitutiei si a legilor statului.
Consideram ca iminenta nominalizare pentru functia de Premier a domnului Klaus Johannis constituie o garantie a faptului ca sloganul lipsit de suport al viitorului fost Presedinte Traian Basescu, “Sa traiti bine “ va fi pus imediat in practica.
Tripleta Mircea Geoana, Klaus Johannis si Crin Antonescu, oameni tineri, cu o moralitate impecabila, profesionisti recunoscuti, sunt garantia viitorului copiilor nostri.
Stimati pensionari, este momentul sa demonstram ca cei de varsta a treia pot da dovada in aceste momente grele, de maturitate politica. Pentru binele nostru si al urmasilor nostri, este necesar sa ne prezentam masiv la vot si sa-l impunem ca viitor carmuitor al destinelor Romaniei pe domnul Mircea Geoana, candidatul aliantei PSD+PC, PNL si UDMR.
Este momentul ca Romania sa parcurga pasii spre viitor cu un presedinte european, Mircea Geoana.
Dumnezeu sa ne ajute!

Comitetul Asociatiei Pensionarilor “Bucovina 2000”


Intră acum și în grupul de