Primarul Lungu il va actiona in instanta pe seful asociatiei de locatari din care face parte (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

>Preşedintele unei asociaţii de proprietari din municipiu dezinformează populaţia în campanie electorală. Este vorba chiar de şeful asociaţiei de proprietari din care face parte primarul Sucevei, Ion Lungu, care este şi şeful campanie electorale PD-L Suceava.


Potrivit edilului-şef sucevean, acesta ar fi spus că lucrările de reabilitare termică ale unui bloc de locuinţe nu se fac corespunzător pentru că primarul ar fi încasat bani de la firma respectivă pentru campania electorală. Lungu a arătat că nu este pentru prima dată când şeful asociaţiei de locatari face declaraţii de acest gen în campanie electorală, amintind că acesta a furnizat în campania electorală trecută un fals prin care arăta că el ar fi avut datorii la întreţinere, în condiţiile în care era cu plăţile la zi.

Primarul Sucevei a spus că în aceste condiţii este nevoit să-l acţioneze în instanţă pe şeful asociaţiei de locatari din care face parte.

Lungu a recunoscut că lucrările de reabilitare termică la blocul aflat în discuţie sunt întârziate şi că se gândeşte să rezilieze contractul cu firma câştigătoare a licitaţiei pentru că în caz contrar, cu cei cinci lucrători pe care îi are, nu va termina execuţia nici până la Crăciun.

El a spus că firma respectivă a câştigat lucrarea în urma unei licitaţii şi că, din păcate, este constructorul cel mai rău, menţionând că sunt şi firme neserioase.


Intră acum și în grupul de