Consilierul judetean Macovei Cristinel, acuzat ca a oferit favoruri contra voturi


Intră acum și în grupul de

Organizația județeană a PSD Suceava a sesizat, duminică, Poliţia că un consilier judeţean de la PDL împreună cu alți trei consilieri locali PDL din comuna suceveană Grămeşti ofereau diverse bunuri localnicilor în vederea influenţării votului, IJP Suceava confirmând că în cauză s-a întocmit dosar penal și se continuă cercetărilor.

Vicepreşedintele PSD Suceava, Ovidiu Milici, a declarat că PSD a depus o plângere penală împotriva consilierului judeţean PDL Cristinel Macovei, arătând că acesta, împreună cu trei consilieri locali PDL din comuna Grămeşti au distribuit, duminică, locuitorilor diverse bunuri în scopul influenţării votului.

IJP Suceava a confirmat printr-un comunicat de presă că reprezentanţii unui partid politic au sesizat că pe raza comunei Grămeşti au fost distribuite bunuri şi alte foloase în scopul determinării alegătorilor să voteze un anumit candidat şi că în cauză s-a întocmit dosar penal.

IJP Suceava precizează că reprezentantul unui partid politic a mai sesizat şi că pe raza satului Dumbrăviţa din comuna Vadu Moldovei, un autoturism a transportat mai multe persoane la secţia de votare din comuna Dumbrăviţa şi le-a oferit sume de bani pentru a vota un anume candidat.
Şi în acest caz s-a întocmit dosar penal.


Intră acum și în grupul de