Gheorghe Flutur isi ”spala” obrazul fata de Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației județene Suceava a PDL, Gheorghe Flutur, care a fost coordonatorul echipei de campanie a partidului pentru susținerea lui Traian Băsescu la funcția de președinte al României, a ținut să mulțumească public organizației de la Suceava pentru rezultatul obținut în cel de al doilea tur de scrutin.

Flutur a susținut marți prima sa conferință de presă de după terminarea alegerilor în care a mulțumit celor doi lideri județeni care s-au implicat, alături de echipa PDL în sprijinirea președintelui Băsescu, primarului Sucevei, Ion Lungu, respectiv secretarului organizației județene, deputatul Ioan Bălan.

Cei doi menționați de președinte au fost ”sufletul” campaniei în județul Suceava și au făcut în așa fel încât rezultatul final să fie favorabil candidatului susținut de PDL, ba mai mult județul Suceava este singurul din Moldova unde ”portocaliul” a triumfat, spre deosebire de județele vecine, Iași, Botoșani sau Neamț unde lideri de marcă ai PDL cum este celebrul PINALTI (Gheorghe Ștefan la Neamț) au pierdut în fața PSD.

Gheorghe Flutur a mulțumit celor care au votat cu Traian Băsescu și a promis că în perioada următoare se va preocupa cu predilecție de implementarea proiectelor pe care le-a anunțat și definitivarea celor deja demarate. Mai mult, el a spus că PDL are în vedere în perioada următoare realizarea unei majorități parlamentare ”stabile” și pregătirea alegerilor locale din 2012.


Intră acum și în grupul de