Flutur: „Sunt dispus la dialog si la a gasi solutii constructive in toate localitatile judetului Suceava” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

“Şi eu invit la o pauză de doi ani şi jumătate, în care va trebui să construim”, a afirmat miercuri preşedintele PD-L şi al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, care a invitat partidele din opoziţie să iasă din logica de campanie şi să contribuie la soluţionarea problemelor administrative ale judeţului. „Trebuie să realizăm cu toţii că trebuie să ieşim din criză, din logica de campanie, trebuie să venim la problemele administrative ale judeţului, fiecare cu ce poate contribui”, a spus Gheorghe Flutur.

Liderul PD-L Suceava a făcut aceste precizări după ce preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a declarat că va încerca să negocieze cu preşedintele CJ Suceava asigurarea finanţării necesare localităţilor conduse de primari liberali şi după ce PSD Suceava a anunţat că nu va face o opoziţie foarte critică” şi că va sta la dispoziţie pentru a oferi sfaturi pentru că are oameni cu experienţă în administraţia locală.

Preşedintele CJ Suceava a mai apreciat că liberalii şi social-democraţii suceveni „au trecut de la extaz la agonie, de la bucuria prematură din seara alegerilor, prin centrul Sucevei până la ce s-a întâmplat în realitate”. „Sigur că oamenii s-au repliat. Sunt dispus la dialog şi la a găsi soluţii constructive în toate localităţile judeţului Suceava. S-a terminat etapa de campanie electorală şi limbajul de campanie electorală şi trebuie să revenim la problemele administrative. Avem foarte multe proiecte, este o bătălie pe fonduri acum, pentru a trece perioada grea şi cred că s-a terminat şirul campaniei electorale”, a subliniat Flutur.

Potrivit acestuia, guvernul „girat şi validat şi de Traian Băsescu” va avea o deschidere mult mai mare pentru proiectele judeţului Suceava „decât un guvern care ar fi fost girat de Mircea Geoană”. „Ştiu că sunt oameni cu aplicare spre proiecte europene şi nu vor fi indiferenţi faţă de Suceava”, a conchis preşedintele PD-L al CJ Suceava.


Intră acum și în grupul de