Deputatul Catalin Nechifor sugereaza delegatiei guvernamentale alte popasuri prin judet


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava, Cătălin Nechifor, a sugerat miercuri conducerii PD-L să împărtăşească membrilor delegaţiei guvernamentale şi alte „obiective” pe care Suceava le pune la dispoziţia turiştilor „aşa încât oaspeţii de rang guvernamental să înţeleagă mai bine viaţa pe care o trăieşte un muritor de rând în Suceava”. „În mod obligatoriu, în programul oficial trebuie introdusă vizita la noul amplasament al Oului Gigantic de lângă Cimitirul Pacea, pentru care s-au cheltuit sute de milioane de lei vechi”, susţine deputatul PSD, într-un comunicat de presă.

Pe de altă parte, el consideră că vizitarea centurii de ocolire a Sucevei nu se impune, întrucât premierul Boc a mai fost de vreo patru ori în ultimul an şi nu s-a întâmplat aproape nimic, iar firmele care construiesc centura vor fi obligate să aducă din nou utilaje şi muncitori pentru a-i arăta primului ministru „cum ne facem că muncim”.

Parlamentarul sucevean este de părere că, mai degrabă Emil Boc ar trebui invitat sa viziteze groapa de gunoi insalubră şi poate, dacă e timp, în drum spre Gura Humorului, să facă un popas la profesorii şi educatorii din Păltinoasa pentru a le explica de ce au primit doar 20 la sută din salariu pentru o luna de muncă.

În cadrul aceluiaşi comunicat, Nechifor arată că este profund mişcat de faptul că premierul Emil Boc face o vizită de lucru în judeţul Suceava şi că beneficiile se văd deja întrucât traseul pe care se va deplasa coloana oficială este asfaltat şi plombat cu pavele, dat cu var, „aşa cum eram obişnuiţi în vremurile de altă dată”.

Premierul Emil Boc este aşteptat joi într-o vizită în judeţul Suceava unde va fi însoţit de ministrul Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu şi ministrul Comunicaţiilor, Gabriel Sandu.


Intră acum și în grupul de