Gheorghe Flutur, sustinut de Elena Udrea la functia de prim-vicepresedinte al PDL


Intră acum și în grupul de

• Ministrul Udrea consideră că membrii executivului ar trebui să vrea doar vicepresedinţi

Secretarul executiv al PDL, Elena Udrea, prezentă joi după-amiază la Suceava, la deschiderea programului “Paştele în Bucovina”, a fost categorică în dorinţa ei de a nu mai candida la una dintre cele patru posturi de prim-vicepreşedinte al PDL şi a anunţat că va dori să obţină doar un fotoliu de vicepreşedinte.

Udrea a declarat presei, la finalul vizitei făcute la expoziţia “Gustă din Bucovina”, că va candida la o funcţie de vicepreşedinte al partidului, apreciind că funcţiile de prim-vicepreşedinte nu trebuie ocupate de miniştri, sau de membri ai actualului executiv naţional.

Elena Udrea, care este Ministrul Dezvoltării şi al Turismului, a mai spus că, în opinia sa, miniştrii trebuie să se ocupe de problemele guvernării, şi nu să deţină funcţii executive în partid. Ea consideră că niciun prim-vicepreşedinte nu trebuie să ocupe funcţia de ministru, ci doar ca preşedintele de partid să fie prim-ministru.

Ministrul a spus că îl susţine însă pe liderul de la Suceava, Gheorghe Flutur, pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al partidului întrucât, în opinia ei, este “omul potrivit”, ea considerând că acesta poate fi unul dintre cei patru prim-vicepreşedinţi care poate face multe pentru partid.

“Un ministru face mai greu asta, pentru că trebuie să se ocupe de alte probleme”, a mai spus în final Elena Udrea.

De altfel, teza cu ministrii are nu ar trebui să ocupe fotolii inalte în partid a fost lansată mai de mult de senatorul PDL de Suceava, Orest Onofrei, care a şi reclamat într-o conferinţă de presă, lipsa de timp pe care membrii executivului o arată tot mai des chiar şi faţă de membrii marcanţi ai PDL.


Intră acum și în grupul de