Baisanu: „Traian Basescu vrea un soi de comunism cu fata umana, impotriva democratiei si a statului de drept” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Liderul PNL Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu a apreciat drept „aberante” propunerile prezentate de Guvern în proiectul de revizuire a Constituţiei şi consideră că acestea sunt făcute în numele bolşevizării şi restrângerii democraţiei în România. „Traian Băsescu vrea un soi de comunism cu faţă umană, împotriva democraţiei şi a statului de drept”, a spus Alexandru Băişanu.

Preşedintele PNL Suceava a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că în condiţiile în care criza se acutizează, Guvernul se ocupă de schimbarea Constituţiei în loc să se preocupe de salarii, pensii sau de a crea noi locuri de muncă. „Nu este o schimbare a Constituţiei, ci e vorba de dorinţa lui Traian Băsescu de a-şi întări puterea şi a transforma Preşedinţia în Instituţia Regelui care moşteneşte ţara şi e trimisul lui Dumnezeu pe pământ”, a spus Băişanu.

El a menţionat că în proiectul propus de Guvern privind revizuirea Constituţiei se modifică doar ceea ce nu-i place lui Traian Băsescu. „Este o dorinţă de neimaginat de a schimba ceea ce-l deranjează”, a spus Băişanu, care a arătat că prin proiectul de revizuire iniţiat de Guvern se propune modul în care să se manifeste Parlamentul.

Preşedintele Traian Băsescu a primit, miercuri, de la Guvern, propunerea de iniţiere a revizuirii Constituţiei, pe care a trimis-o, “în calitate de iniţiator al revizuirii” Legii fundamentale, spre avizare Consiliului Legislativ, urmând să o înainteze Parlamentului.


Intră acum și în grupul de