PNL Suceava e solidar cu greva profesorilor (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele organizației județene Suceava a PNL, Brândușel Nichitean, a anunțat joi că liberalii suceveni sunt alături de cadrele didactice care au declarat grevă și că aceștia susțin în totalitate demersul lor.

”Ne alăturăm protestului profesorilor și vom fi solidari cu ei. Eu personal nu concep ca acest Guvern și acest premier, Emil Boc, să meargă până acolo încât să cumpere pe toți liderii sindicali care mai puteau scoate oamenii în stradă iar mișcarea sindicală să rămână o simplă amintire”, a spus Nichitean într-o conferință de presă desfășurată la sediul PNL Suceava.

Protestului profesorilor li se adaugă și cel exprimat joi de vicepreședintele PNL, care a mai spus că actualul Guvern PDL nu a realizat că măsurile ce le pune în practică sunt de natură a ”duce țara încet și sigur spre dezastru, spre o scădere dramatică a nivelului de trai”. Nichitean consideră că responsabil de actuala stare de lucru este președintele României, Traian Băsescu, care încearcă să introducă în România ”dictatura sa personală” în loc să militeze pe toate fronturile pentru democrație.


Intră acum și în grupul de