Profesorul Constantin Niță este candidatul PMP pentru funcția de primar în orașul Vicovu de Sus. Marian Andronache: Sunt sigur că experiența domniei sale în administrarea unei unități de învățământ va fi temelia pentru un bun management al orașului


Intră acum și în grupul de

Partidul Mișcarea Populară și-a desemnat candidatul pentru funcția de primar al orașului Vicovu de Sus la alegerile din 27 iunie 2021, în persoana lui Constantin Niță, fost director al Liceului Tehnologic “Ion Nistor” Vicovu de Sus, a anunțat formațiunea.

Sursa citată arată că prof. Constantin Niță propune vicovenilor un set de proiecte ambițioase, imperios necesare pentru dezvoltarea orașului și pentru creșterea nivelului de trai al cetățenilor din Vicovu de Sus.

Între obiectivele pe care le are candidatul PMP se numără canalizarea și extinderea alimentării cu apă în tot orașul, alimentarea cu gaz metan, modernizarea pieței de cereale și animale, modernizare piața agro-alimentară pe actualul amplasament, înființarea unei societăți locale care să ofere servicii de salubritate, înființarea unei clase cu profil construcții în cadrul Școlii profesionale a Liceului Tehnologic “Ion Nistor”, înființarea unui cabinet stomatologic pentru toți elevii orașului în cadrul Liceului Tehnologic “Ion Nistor”, asfaltarea tuturor străzilor, amenajare trotuare și piste de bicicletă, redeschiderea punctului vamal Vicovu de Sus sau dezvoltarea prin fonduri UE – 70% fonduri europene și 30% buget local.

“M-a bucurat faptul că domnul profesor Constantin Niță a ales să se alăture echipei PMP Vicovu de Sus, condusă de președintele Cornel Ionesi, pentru candidatura la funcția de primar al orașului. Sunt sigur că experiența domniei sale în administrarea unei unități de învățământ va fi temelia pentru un bun management al orașului. Prin mânile domnului pofesor au trecut sute de tineri care acum îi vor fi alături în demersul său de a face din Vicovu de Sus un oraș european, un oraș de nota 10 (zece)”, a declarat președintele PMP Suceava, Marian Andronache.


Intră acum și în grupul de