Catalin Nechifor: „CJ din umbra al PSD va monitoriza toate actiunile administratiei PDL” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Proaspăt ales în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Suceava pe parcursul zilei de sâmbătă, deputatul Cătălin Nechifor, s-a apucat imediat de treabă prezentând o serie de noutăţi în acţiunile pe care le derulează formaţiunea politică pe care o conduce.

În cadrul primei conferinţe de presă pe care a susţinut-o luni în calitate de lider al PSD, Nechifor a anunţat că în scurt timp va fi constituit, un Consiliul Judeţean din umbră al PSD. Conform declaraţiilor făcute de deputatul PSD, „acesta va contribui la construirea alternativei de stânga din judeţ şi va monitoriza toate acţiunile administraţiei judeţene PDL”.

Noul preşedinte al PSD Suceava a ţinut să sublinieze că „formaţiunea politică social-democrată este recunoscută ca fiind partidul cu resursa umană cea mai importantă ce are suficiente persoane bine pregătite în diversele domenii de interes, de la administraţie publică până la economie, agricultură sau turism”.

Potrivit lui Nechifor, Consiliul Judeţean din umbră al PSD va avea toate departamentele de specialitate de care este nevoie în administraţia publică locală, care vor monitoriza actuala administraţie judeţeană PDL, dar vor elabora şi strategii pentru a se constitui în alternativa de stânga a actualei puteri de dreapta.

O noutate în rândul partidului este aceea că organizaţia va avea un departament de campanie electorală continuă, iar departamentul de comunicare va fi reformat şi va avea printre ţinte şi zona de internet. „Vrem ca în cei doi ani care au mai rămas până la alegeri să elaborăm strategii pe domenii de activitate pentru a avea posibilitatea să ştim precis ce vrea electoratul de la noi. Dorim în acelaşi timp ca un partid modern şi european cum este PSD-ul să fie prezent pe internet într-o măsură mult mai mare care să ofere pe lângă informaţiile oferite şi posibilitatea oricărei persoane care doreşte să se poată înscrie on-line în partid”, a conchis Nechifor.


Intră acum și în grupul de