Nechifor sustine ca doi parlamentari PDL dau semne ca ar cauta un loc la PSD (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

„Nu vrem să primim în PSD toţi membri PDL nemulţumiţi”, a declarat preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, referindu-se la faptul că doi parlamentari PDL, care au fost membri PNL, dau semne că ar dori să se apropie de PSD. „Un deputat şi un senator din PDL Suceava, via PNL, sunt dispuşi să voteze moţiunea de cenzură şi să îşi caute un loc de muncă la PSD”, a spus Nechifor. El le-a recomandat celor doi să încerce în primul rând la PNL pentru a reechilibra harta politică din judeţ şi în Parlamentul României. „Vrem echilibru politic. Aceşti doi parlamentari să încerce întâi la PNL şi dacă sunt refuzaţi să vină la noi şi vom mai vedea”, a spus liderul PSD Suceava.

El a evitat să nominalizeze pe cei doi parlamentari, dar doar senatorul Tiberiu Prodan şi deputatul George Coroamă sunt în prezent în PDL după ce au câştigat locurile în Parlament candidând din partea PNL.

Cei doi au declarat că nu intenţionează să voteze moţiunea de cenzură pentru că nu doresc o criză politică suprapusă peste actuala criză economică.
Prodan a spus că va vota împotriva moţiunii de cenzură şi şi-a exprimat convingerea că Guvernul va găsi soluţii pentru ieşirea din criză.

La rândul său, deputatul Coroamă a spus că nu este adevărat că s-a arătat dispus să voteze moţiunea de cenzură arătând că nu este nevoie şi de o criză politică în ţară.


Intră acum și în grupul de