Senatorul Onofrei il avertizeaza pe deputatul Nechifor ca risca sa devina ”noul Prigoana” al judetului Suceava


Intră acum și în grupul de

Prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene Suceava a PD-L, senatorul Orest Onofrei, a fost extrem de ironic la adresa liderului județean al principalului partid de guvernământ, deputatul PSD Cătălin Nechifor, și a colegilor săi de partid, și a declarat că din punctul său de vedere “PSD Suceava îşi revendică în momentul de față postul de gunoier şef al judeţului”.

Onofrei crede că social-democraţii suceveni tratează frecvent subiectul depozitării deşeurilor menajere „din lipsă de idei şi de soluţii”. „Din lipsă de idei şi soluţii PSD continuă linia impusă de Cătălin Nechifor (nr. – preşedintele PSD Suceava) şi anume să se ocupe de gunoaie. Gunoaie la propriu şi la figurat. Singura preocupare majoră şi principala problemă tratată de Cătălin Nechifor încă de pe când nu era preşedinte al PSD Suceava şi continuată cu succes de deputatul Ioan Stan este cea referitoare la deşeurile menajere din judeţ, ce se întâmplă cu ele, că se vor duce nu ştiu unde la Botoşani sau Neamţ. Fără să ofere soluţii şi fără să aibă alternative. De aceea altcineva se ocupă în mod real de această problemă şi nu PSD”, a explicat senatorul Orest Onofrei.

El a ținut să remarce că modul în care se face actualmente politică la PSD Suceava este unul „copilăresc” şi că organizaţia judeţeană „a căzut în derizoriu”. „Să spui acum după 20 de ani de democraţie că trebuie să te reorganizezi şi să te restructurezi ca să poţi face opoziţie şi să nu vii cu soluţii la criza economică e o dovadă de copilărie politică şi de derizoriu în care a ajuns PSD la Suceava. Singurul semn de întrebare pe care ni-l punem este cum de a reuşit Cătălin Nechifor să-l uite pe Gheorghe Flutur?”, a declarat ironic senatorul sucevean.


Intră acum și în grupul de