Gheorghe Flutur a pus gand rau insectelor daunatoare din judetul Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Consiliul Judeţean Suceava a aprobat în ultima sa şedinţă ordinară alocarea sumei de 25.000 de lei pentru dezinsecţia în localităţile unde au fost inundaţii. Imediat după votul plenului, preşedintele instituţiei, Gheorghe Flutur, făcând referire la numele lui, a spus în glumă, că hotărârea este „uşor sinucigaşă” şi că ar fi trebuit să se abţină.

Consilierii judeţeni suceveni au aprobat marţi, alocarea sumei de 25.000 de lei, pentru dezinsecţia în zonele afectate de inundaţii din judeţ. Fondurile provin din bani colectaţi ca ajutoare în contul deschis de CJ Suceava.

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a explicat că în zonele inundate sunt încă porţiuni cu mâl şi foarte mulţi ţânţari şi că este necesară această acţiune de dezinsecţie.

Dezinsecţia se va face cu aparate speciale ale Romsilva, pe zone bine delimitate, astfel încât să nu fie afectate alte insecte, cum ar fi albinele.
După aprobarea hotărârii, preşedintele CJ Suceava a glumit pe seama numelui său. „E uşor sinucigaşă hotărârea. Trebuia să mă abţin”, a spus Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de