Orest Onofrei incearca sa dea trezirea in PDL


Intră acum și în grupul de

Liderii judeţeni ai PDL Suceava se manifestă din nou destul de negativ asupra faptului că partidul pare din ce în ce mai mult în degringoladă iar formaţiunii îi lipseşte o mânî forte care să o conducă pe perioada guvernării.

Prim-vicepreşedintele PDL Suceava, senatorul Orest Onofrei, a declarat că partidul său dă serioase semne că nu este condus corespunzător şi că se află în situaţia unuia ce abia a învăţat să meargă pe bicicletă şi pentru a arăta cât este de grozav în faţa celorlalţi nu face altceva decât să ia mâinile de pe ghidon.

Mai mult, susţine Onofrei, „când loveşte prima piatră intră în gard cu bicicleta”. Reacţia senatorului sucevean survine după ce săptămâna trecută acesta şi-a mai exprimat o serie de nemulţumiri cu privire la necooptarea unui paramentar sucevean în noua formulă de guvernare. Orest Onofrei a declarat că pericolul unui partid aflat la guvernare, cum este cazul PDL, este să amestece administraţia centrală şi locală cu viaţa de partid sau, sub pretextul că guvernarea ocupă pre mult timp, partidul să fie lăsat să se descurce de unul singur.

„Este evident faptul că PDL dă semne că nu este condus şi că riscul ca fiecare să facă ce crede că e mai bine este mare ceea ce se va transforma foarte repede, în aceste condiţii, în fiecare face ce-l duce capul”, a ţinut să explcie parlamentarul sucevean.

El a mai subliniat şi faptul că nu se poate face politică „după ureche”, pentru că există riscul ca oricine să dea impresia că se pricepe. „Este exact ca atunci când înveţi să mergi pe bicicletă. După ce ai impresia că ai învăţat şi te crezi suficient de şmecher, iei mâna de pe ghidon să te vadă lumea cât de grozav eşti. Inevitabil, o asemenea atitudine face ca atunci când te loveşti de prima piatră să dai cu bicicleta în gard şi să faci roata un opt”, a mai spus extrem de pitoresc senatorul PDL de Suceava.

Din punctul său de vedere nu este prea târziu ca cei care conduc acum PDL să pună din nou mâna pe ghidon. „Nu e prea târziu ca cei care conduc acest partid să pună mâna pe ghidon înainte să întâlnească prima piatră”, a conchis Orest Onofrei.


Intră acum și în grupul de