PSD-stii care au participat la o sedinta a Delegatiei Permanente, verificati in trafic de politistii suceveni


Intră acum și în grupul de

Mai multe echipaje ale poliţiei aflate în misiune i-au verificat joi seară în trafic pe membrii PSD Suceava care au participat la o şedinţă a Delegaţiei Permanente, ce s-a desfăşurat în colegiul electoral Suceava 2, în localitatea Adâncata, potrivit unei decizii conform căreia şedinţele DP se organizează în teritoriu.

PSD Suceava arată într-un comunicat de presă că în cadrul întâlnirii s-au dezbătut chestiuni de ordin intern, respectiv componenţa delegaţiei sucevene care va participa la Congresul PSD din 16 octombrie, dar au fost şi abordări legate de problemele pe care le au aleşii noştri locali din localităţile pe care le reprezintă.

Totodată, PSD Suceava menţionează că la încheierea acestei acţiuni, spre totala „surprindere şi consternare”, un număr de nouă maşini ale Poliţiei şi zeci de poliţişti erau în misiune făcând un filtru total, controlând în mod special maşinile colegilor care au luat parte la şedinţă. „Nu am contestat şi nu contestăm nicio clipă acţiunea Poliţiei de a verifica în trafic toţi şoferii, indiferent de marca maşinilor şi conducătorii acestora. Legea este lege pentru orice cetăţean al acestei ţări, însă nu putem să nu remarcăm „grija deosebită” a poliţiştilor, pentru membrii Delegaţiei Permanente a PSD Suceava, aceştia aflându-se în puncte strategice şi la o oră absolut „întâmplătoare”, se arată în comunicatul PSD Suceava.

În urma controalelor, niciun participat la Delegaţia Permanentă a PSD Suceava nu a primit vreo sancţiune de nicio natură. „La impresionanta desfăşurare de forţe a poliţiştilor, ne-am fi aşteptat să prindă traficanţi de ţigări de contrabandă sau de droguri, însă după ce toţi colegii au plecat, brusc s-a încheiat şi acţiunea poliţiei”, se mai arată în comunicat.

PSD Suceava subliniază că în cazul în care în această acţiune se căutau traficanţi se ţigări, atunci autorităţile au greşit partidul pentru că la Adâncata s-a reunit Delegaţia Permanentă a PSD Suceava şi nu a PDL. „Nu putem să nu remarcăm „grija” deosebită pe care ne-o poartă şefii judeţului, însă noi vom fi în continuare solidari cu toţi lucrătorii din cadrul Ministerului de Interne cărora le-au fost tăiate aberant salariile şi ne vom bate pentru în continuare pentru drepturile lor”, se mai arată în comunicatul PSD Suceava.


Intră acum și în grupul de