PSD Suceava, preocupat de actualizarea strategiei de dezvoltare a judetului (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

„Nu se poate spune că o guvernare bună se poate face doar cu măsuri liberale sau doar cu măsuri social-democrate”, este de părere liderul social-democraţilor suceveni, deputatul Cătălin Nechifor, arătând că în perioada Guvernului Năstase, PSD a implementat politici de dreapta, cum şi Guvernul Tăriceanu a implementat măsuri de stânga.

„Nu este nevoie de o expunere doar pe stânga sau doar pe dreapta, ci una pe întreg spectrul politic pentru a scoate ţara din criză”, a spus preşedintele PSD Suceava.

Potrivit lui Nechifor, PSD şi PNL „s-au fript” cu PDL, care este indezirabil pentru orice colaborare, în timp ce PSD şi PNL, ca partide moderne, pot să acţioneze pentru interesul ţării.

Liderul PSD a anunţat că în Suceava PSD va iniţia un forum consultativ, care să transceadă partidele, care să contureze o strategie de dezvoltare a judeţului pe următorii trei-cinci ani şi care să răspundă schimbărilor survenite în ultimii ani.

Nechifor a explicat că strategia de dezvoltare a judeţului nu a mai fost adaptată din 2007 şi că demersul PSD Suceava va unul corect şi transparent.


Intră acum și în grupul de