Flutur: „Dupa Ponta, ar trebui sa-i intrebam pe cei de la PSD pe cine si unde sa punem” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

PSD nu a reuşit încă să se obişnuiască cu pierderea alegerilor prezidenţiale, deşi a trecut un an de la scrutin, a apreciat, miercuri, vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur, arătând că opoziţia se trezeşte acum din nou în campanie electorală şi tot încearcă să impună puterii o anumită agendă.

Liderul democrat-liberal a arătat că după cum clamează liderul PSD, Victor Ponta, PDL ar trebui să întrebe PSD pe cine şi unde să numească. „După Ponta, ar trebui să-i întrebăm pe cei de la PSD pe cine şi unde să punem”, a spus Flutur. El a subliniat că atitudinea PSD dovedeşte iresponsabilitate şi imaturitate politică. „Responsabilitate înseamnă să ne aşezăm la masa discuţiilor”, a mai declarat liderul democrat-liberal.

El a mai spus că lipsa de la serviciu şi modul de acţiune al opoziţiei este hărţuire şi a arătat că Parlamentul trebuie să legifereze. Flutur consideră că cei din opoziţie îşi construiesc o Românie paralelă şi nu crede că aceasta este soluţia. „Ce facem? Pârjolim şi otrăvim fântânile cum face PSD azi doar de dragul creşterii în sondaje?. E iresponsabilitate şi un joc imatur al opoziţiei”, a mai spus Gheorghe Flutur.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, în plenul Camerelor reunite, că propune forţelor politice un moratoriu pentru deblocarea activităţii Parlamentului, el precizând că sunt necesare acţiuni ferme şi consecvente la nivelul Guvernului şi Legislativului în următoarele 30-45 de zile. El a spus că insistă ca partidele să realizeze acest moratoriu pe termen limitat, pentru realizarea intereselor naţionale. “Decizia stă în mâinile dumneavoastră”, le-a spus preşedintele parlamentarilor.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, că mesajul transmis de preşedintele Traian Băsescu în Parlament a fost acela de schimbare a Robertei Anastase din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.Ponta a spus că mesajul principal al preşedintelui, care a propus partidelor parlamentare un moratoriu pentru 30-45 de zile, s-a adresat în principal partidelor din arcul guvernamental, care au fost prezente în plen, şi nu opoziţiei.

“Este un mesaj pe care noi, opoziţia, îl dăm de peste o lună, anume că trebuie să înceteze acest război pornit de putere împotriva opoziţiei şi că trebuie să avem din nou dialog constituţional între putere şi opoziţie”, a afirmat el. Ponta a precizat că PSD este dispus oricând să participe la lucrările Camerei Deputaţilor şi să accepte moratoriul propus de Băsescu, sub condiţia înlocuirii Robertei Anastase de la preşedinţia Camerei.


Intră acum și în grupul de