PDL pune la indoiala candidatura lui Olarean pentru Primaria Radauti in 2012


Intră acum și în grupul de

PDL a decis sa efectueze un sondaj de opinie pe municipiul Rădăuţi pentru a desemna persoana care va candida din partea acestui partid la funcţia de primar la alegerile din iunie 2012. Sondajul va trebui să aleagă persoana din PDL Rădăuţi care poate aduce cele mai multe voturi atât pentru Consiliul Local cât şi pentru primar.

Rădăuţiul este deocamdată singurul municipiu în care PDL pare să aibă probleme în desemnarea candidatului deşi are primar în funcţie, pe Aurel Olărean.
Contra-candidatul său nr.1 este chiar preşedintele organizaţiei locale a democrat-liberalilor, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean. Petru Carcalete.

Secretarul general al PDL, deputatul Ioan Bălan a declarat pentru www.newsbucovina.ro că „la Rădăuţi avem parte de un fapt inedit. Avem primar în funcţie dar avem şi un membru important din partid care doreşte să candideze la funcţia de primar”.

El a mai spus că rezultatele sondajului de opinie vor fi analizate de conducerea judeţeană a PDL şi apoi anunţat candidatul.

Ioan Bălan sustine că în momentul de faţă partidul are candidaţi pentru Fălticeni, Suceava, Câmpulung Moldovenesc şi Gura Humorului şi că la Vatra Dornei se doreşte a se lansa „o surpriză”.


Intră acum și în grupul de