Senatorul PSD Gheorghiță Mîndruță, replică pentru deputatul PNL Ioan Bălan: Domnia sa s-a remarcat doar cu osanale pentru Gheorghe Flutur pentru că altfel nu se mai regăsea pe liste


Intră acum și în grupul de

Senatorul PSD de Suceava Gheorghiță Mîndruță a transmis, duminică, printr-un comunicat de presă, o replică deputatului PNL Ioan Bălan care a criticat sarcastic modul în care deputatul PSD Gheorghe Șoldan își lipește imaginea de unii dintre miniștri PSD pentru a arăta electoratului că s-ar fi implicat în unele proiecte care se derulează în județul Suceava în încercarea acestuia de a minimiza aportul major și semnificativ pe care îl are președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, în atragerea de proiecte importante pentru județ.

„Este cel puţin amuzantă, ca să nu spunem penibilă, ieşirea dlui deputat PNL Bălan la adresa domnului deputat Şoldan. E drept că pe domnul Bălan o fotografie cu dna Morgenstern nu-l face actor, după cum nici fotografiile cu oamenii politici, nu-l fac politician. Şi suntem chiar curioşi cu ce s-a remarcat dumnealui în atâţia ani de activitate, în afară de faptul că i-a luat apărarea dlui Flutur de câte ori acesta l-a obligat să o facă şi i-a ridicat osanale de câte ori a fost necesar, pentru că altfel nu se mai regăsea pe liste”, a transmis senatorul PSD Gheorghiță Mîndruță.

El s-a arătat mirat de faptul că unii parlamentari PNL nu văd bârna din ochiul lor, dar văd foarte clar paiul din ochiul altora.

„De aceea aşteptăm cu interes alegerile de anul acesta pentru că, aşa cum a afirmat şi dnul Bălan, „viaţa şi votul cetăţenilor” ne vor arăta adevărul. Iar dacă ne luăm după sondajele actuale, domnia sa trebuie să-l ovaţioneze din plin pe dnul Flutur lunile următoare ca să prindă cel puţin locul doi pe liste, altfel va trebui să demonstreze din postura de simplu cetăţean de ce este în stare. Din păcate nu credem că va fi în stare să facă mai multe decât a făcut din ipostaza de politician. Adică mai nimic”, a concluzionat senatorul Gheorghiță Mîndruță.


Intră acum și în grupul de