Tinerii din PSD Suceava pun tara la cale, in weekend, la Gura Humorului (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Dacă democrat-liberalii se reunesc, sâmbătă, la Casa de Cultură din municipiul reşedinţă de judeţ pentru a prezenta “Cartea albă a administraţiei” şi candidaţii PDL Suceava pentru alegerile locale din 2012, tinerii social-democraţi pun ţara la cale, în acest weekend, la Gura Humorului.

Conform declaraţiilor oferite de secretarul executiv al Organizaţiei de Femei din cadrul PSD Suceava, Ioana Maftei, este vorba despre o tabără de pregătire politică unde şi-au anunţat prezenţa peste 200 de persoane din toate localităţile judeţului, care vor participa la dezbateri pe teme de actualitate politică şi economică precum şi la instruiri din partea liderilor social-democraţi.

“Tinerii PSD-işti vor da un semnal politic important, fiind preocupaţi şi determinaţi să schimbe în bine soarta ţării. Interesul manifestat din partea acestora ne dă speranţa că încă sunt dornici să se implice în viaţa politică şi să lupte pentru idealurile social-democrate”, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, Ioana Maftei.


Intră acum și în grupul de