Organizatia de Tineret a PDL Suceava constata iminentul esec al tentativei de reformare a PSD Suceava


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Organizaţiei de Tineret a PDL Suceava, Lucian Harşovschi, consideră că timidele eforturi de schimbare a PSD Suceava par a fi sortite eşecului, în condiţiile în care Adrian Năstase, prin intermediul elevului său, Victor Ponta, pregătesc debarcarea actualului lider al social-democraţilor suceveni.

„Un prim pas în acest sens îl constituie promovarea fostului contracandidat al domnului Nechifor, actualul deputat Eugen Bejinariu, în funcţia de secretar executiv la nivel naţional pe probleme organizatorice. În acest context, se pare că este o chestiune de timp până ce domnul Nechifor şi susţinătorii săi vor avea soarta unui alt pesedist ce nu a fost pe placul echipei Năstase-Ponta, preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie”, susţine liderul tinerilor democrat-liberali suceveni, arătând că în acest context, OT-PDL Suceava constată că „va fi nevoit să se lupte la următoarele alegeri cu un partid social-democrat nereformat, condus tot de Gavril Mîrza şi Ioan Stan, prin intermediul marionetei lor, Eugen Bejinariu, ce nu are decât un singur mare merit în politică, acela de a fi febleţea domnului Năstase”.

Potrivit lui Harşovschi, alegerile interne din luna mai a anului trecut au lăsat să se întrevadă posibilitatea întineririi conducerii PSD, deoarece, pentru prima dată după anul 2001, senatorul Gavril Mîrza a renunţat să mai candideze pentru a-i face loc deputatului Eugen Bejinariu. „Din fericire, în ciuda susţinerii de care a beneficiat domnul Bejinariu din partea preşedintelui de atunci, Gavril Mîrza, a deputatului Ioan Stan şi a fostului premier Adrian Năstase, alegerile pentru funcţia de preşedinte al PSD Suceava au fost câştigate de tânărul Cătălin Nechifor ce întruchipa la acea dată ideea de reformă a PSD”, arată liderul OT-PDL Suceava.

În opinia lui Harşovschi, perioada în care tripleta Bejinariu – Stan – Mîrza a condus judeţul Suceava este una de tristă amintire. „OT-PDL Suceava speră că actualul tânăr preşedinte al social-democraţilor suceveni, va reuşi să reziste în funcţie şi după ce va pierde alegerile de anul viitor, de el legându-se speranţele, neconfirmate încă, de reformare a PSD Suceava”, a conchis preşedintele Organizaţiei de Tineret a PDL Suceava.


Intră acum și în grupul de