Nechifor e convins ca PDL va organiza alegeri locale la termen (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

„PDL încearcă să păcălească electoratul. Sunt convins că va organiza alegeri locale la termen, pentru preşedinţi de Consilii judeţene, pentru primari, pentru consilieri judeţeni şi locali”, susţine preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor.

În opinia acestuia, actuala putere încearcă, prin diverse mijloace, să obţină un avantaj la viitoarele alegeri, inclusiv prin discuţiile privind amânarea până în luna noiembrie a alegerilor locale care să fie organizate odată cu cele parlamentare, astfel ca partidele din opoziţie să nu fie suficient de pregătite pentru alegeri locale la termen.

Nechifor a arătat că PDL este într-o situaţie limită şi încearcă ca prin orice mijloace să-şi maximizeze rezultatul la viitoarele alegeri. „PDL este într-o situaţie catastrofală ca intenţie de vot din cauza acestei guvernări prăpădite. Ne ţine într-o stare de incertitudine şi de aşteptate”, a mai spus deputatul PSD, care consideră că aceasta este o strategie a actualei puteri pentru a limita acţiunile partidelor de opoziţie în pregătirea alegerilor locale.

Nechifor a anunţat că, în aceste condiţii, PSD şi PNL Suceava se vor organiza în această perioadă astfel ca la 1 ianuarie 2012 să fie pregătite pentru alegeri locale şi parlamentare. „Vrem să ne organizăm atât de bine şi să fim pregătiţi la 1 ianuarie 2012 încât să nu mai fie o problemă când vor fi alegeri”, a spus preşedintele PSD Suceava. El a arătat că până la 1 ianuarie 2012 vor fi stabiliţi candidaţii la alegerile locale, dar şi reţelele electorale.


Intră acum și în grupul de