Nechifor il acuza pe Flutur ca amaneteaza viitorul copiilor din judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Liderul judeţean al PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, l-a acuzat sâmbătă, pe preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, că prin împrumuturile pe care le face „cu carnetul de mebru al PDL” îndatorează nemeritat generatiile viitoare.

Cătălin Nechifor a spus că Gheorghe Flutur clamează peste tot cu faptul că în judeţul Suceava, de când e el preşedinte de CJ, au intrat sute de milioane de euro, însă uită să explice oamenilor şi faptul că aceste fonduri sunt de fapt credite luate „cu carnetul de partid şi prin asta amanetează viitorul copiilor care nu au nici o vină că acum ţara e condusă de inconştienţi”.

Deputatul sucevean a spus, în cadrul Conferinţei municipale PSD Suceava, că preşedintele CJ, se laudă că a atras în judeţ fonduri de un milion de euro în fiecare zi. El s-a întrebat unde sunt aceşti bani şi pe unde au intrat în judeţ că nu-i vede nimeni şi a subliniat că banii despre care vorbeşte Flutur sunt bani împrumutaţi la costuri foarte mari.

„Gheorghe Flutur ia credit cu carnetul de partid PDL, aşa cum fac şi Falcă, Udrea sau Boc. Ei iau credite în numele nostru, în numele copiilor noştri. Ai noştri copii nu au nicio vină că au de-a face cu inconştienţi”, a explicat Cătălin Nechifor.
Parlamentarul sucevean şi-a exprimat încrederea că anul 2012 va fi anul în care se va sfârşi „lumea PDL”, iar PSD, împreună cu oamenii din această ţară va reuşi să îndepărteze PDL de la guvernare.

„Vă cer o zi din viaţă pentru viitorul României şi pentru viitorul copiilor noştri. Vă cer ca în ziua alegerilor să fiţi hotărâţi. Vă cer ca voturile românilor din urne să fie şi cele care ies la numărătoare”, a spus deputatul PSD.
El a arătat in final că PSD nu va putea oferi în campania electorală găleţi, biciclete, trotinete, ulei, zahăr sau făină, cum o vor face cei de la PDL care au furat în România.

„Singura noastră armă este cuvântul nostru, este credinţa noastră”, a spus Nechifor adăugând că menţinerea PDL la guvernare va însemna întoarcerea la dictatură.


Intră acum și în grupul de