Nechifor: USL este solidar cu cei care protesteaza pasnic (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Legea Sănătăţii a fost pregătită „în laboratoarele de la Cotroceni” de peste un an, este de părere liderul PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, care a atras atenţia că în acest timp, la fiecare spital judeţean s-au făcut investiţii importante de milioane de euro. „Au pregătit terenul pentru această lege în ideea ca statul să facă investiţii din bani împrumutaţi sau bani de la minister şi să le vândă pe doi lei unor firme private sau să le dea degeaba unor fundaţii”, a declarat deputatul PSD, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută luni la sediul partidului.

În opinia preşedintelui Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, planul PDL pentru guvernare are în vedere doar firmele clientelare şi nu românii, iar acest fapt a fost sesizat de populaţie care a început să protesteze.

Nechifor a mai spus că a constatat că sunt încercări prin care scopul iniţial al protestelor să fie confiscate, mai ales noaptea, când grupări huliganice recurg la fapte antisociale ce vor să deturneze sensul manifestărilor.

Deputatul social-democrat a spus că USL este solidar cu cei care protestează paşnic în stradă. „Ar fi păcat să fie confiscată manifestarea de huligani”, a spus Nechifor.


Intră acum și în grupul de