Nechifor sustine ca doua investitii inaugurate de Flutur sunt intr-o stare proasta (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

La scurt timp de la recepţionarea lucrărilor, „proiectele lăudate şi inaugurate” de preşedintele CJ Suceava Gheorghe Flutur sunt într-o stare deplorabilă, susţine preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor. Liderul social-democraţilor suceveni a exemplificat cu drumul judeţean Dorna Arini-Panaci, finanţat cu fonduri europene prin Programul Operaţional Regional şi care este plin de gropi la un an şi jumătate de la recepţionarea lucrărilor. „S-a executat prost şi ar trebui să se remedieze cât mai repede. Există garanţia de bună execuţie şi drumul trebuie adus la normalitate”, a spus Nechifor.

Preşedintele PSD Suceava a arătat că şi podul de peste râul Suceava din localitatea Vereşti, care a fost inaugurat la 1 decembrie 2011 s-a lăsat în partea de mijloc. „A fost făcut iarna şi partea din mijloc a podului s-a lăsat. E vizibil. Sunt şi semne de circulaţie cu restricţii de tonaj la 3,5 tine şi de viteză la maxim 5 km/h”, a spus Nechifor. El i-a cerut lui Gheorghe Flutur să explice sucevenilor de ce cade acest pod.

Pe de altă parte, preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că în ceea ce priveşte drumul judeţean Dorna Arini-Panaci, autorităţile sucevene au notificat firma care a executat lucrarea încă de la recepţie că sunt de făcut corecturi. El a precizat că vor trebui refăcute unele dale din beton, dar că nu se poate lucra decât dacă temperatura exterioară este de peste 20 de grade Celsius. „Nu vor primi garanţia până când nu vor corecta”, a spus Flutur.

În ceea ce priveşte podul din Vereşti, Flutur a arătat că vor trebui continuate lucrările pe râul Suceava în amonte şi în aval, iar ceea ce a sesizat liderul PSD Suceava este un racord făcut între dalele noi şi cele vechi ale podului. „Există o diferenţă de nivel care se corectează printr-un strat de asfalt consistent”, a spus Flutir. El a precizat că podul a fost deschis circulaţiei, cu restricţii, până la finalizarea lucrării, întrucât nu se putea lăsa o zonă atât de populată fără acest pod. „Nu puteam ţine drumul blocat”, a explicat preşedintele CJ Suceava.


Intră acum și în grupul de