Flutur confirma interesul pentru zona Falticeni


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a ţinut să fie prezent luni în comuna Vultureşti, pentru a vizita şantierul unde se desfăşoară lucrările de asfaltare a drumului judeţean DJ 208 C.

Candidatul PDL la preşedinţia administraţiei judeţene a declarat la faţa locului că din fondurile Consiliului Judeţean se execută la acest moment lucrări de modernizare pe o lungime de aproximativ trei kilometri şi se va continua cu reparaţii pe alţi patru kilometri pe raza localităţii Vultureşti, fiind efectuate balastări, podeţe tubulare, şanturi şi îmbrăcăminte asfaltică.

Totodată, potrivit lui Flutur, în etapa următoare, se va moderniza porţiunea de drum rămasă până la Liteni, prin Valea Glodului, şi se are în vedere şi modernizarea drumului de acces de la Vultureşti spre Udeşti.

„Trebuie să recunosc că la Vultureşti, s-au făcut puţine investiţii. Aici, era nevoie de o implicare mai puternică a autorităţilor locale. Sunt convins că în perioada următoare, vor veni gospodari să conducă această comună, să facem un asfalt care să le fie cinste, să facem legătura şi cu Fălticeniul, dar şi cu Liteniul şi cu Udeştiul. Sunt mai multe sate care au nevoie de investiţii. Am alocat bani pentru drumuri, pentru pietruirea lor, dar trebuie şi dispensar aici în localitate, şcolile trebuie modernizate în continuare, şi cel mai important lucru, mijloace de transport în comun pentru ca populaţia să aibă legătură directă cu Fălticeniul, legătură directă cu Suceava prin Udeşti”, a mai declarat şeful administraţiei judeţene sucevene.


Intră acum și în grupul de