Nechifor le-a vorbit locuitorilor din Stulpicani despre proiectele sale in domeniul agriculturii din zona de munte


Intră acum și în grupul de

Candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, deputatul PSD Cătălin Nechifor, a prezentat, luni, locuitorilor din comuna Stulpicani programul său pentru zona de munte, în special pentru sprijinirea fermierilor suceveni.

La întâlnire, la care au participat peste o sută de localnici, candidatul USL Cătălin Nechifor a fost însoţit de primarul Vasile Ostanschi care le-a spus participanţilor că rolul administraţiei judeţene este important, iar sprijinul pe care Consiliul Judeţean îl poate acorda comunităţilor locale poate determina dezvoltarea acestora.

Candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a subliniat că USL va administra atât judeţul cât şi localităţile din judeţ conform legislaţiei şi că după alegerile locale din 10 iunie se va reveni la normalitate după ce USL va câştiga alegerile în judeţ. El le-a vorbit locuitorilor din Stulpicani despre proiectele în domeniul agriculturii din zona de munte, despre necesitatea unei politici care să facă ordine în colectarea laptelui, dar a subliniat determinarea de a sprijini mediul rural unde trăiesc 360.000 de suceveni.

La întâlnirea de la Stulpicani au mai fost discutate şi probleme locale cum ar fi punerea în valoarea a Rezervaţiei Codrii Seculari, despre refacerea şi modernizarea infrastructurii, sau despre finalizarea lucrărilor la sediul Primăriei.

Localnicii au conchis că au încredere în candidatul USL la funcţia de preşedinte al CJ Suceava, Cătălin Nechifor care îi va sprijini pentru ca nivelul calităţii vieţii în comună să crească.

La această întâlnire au mai participat din staff-ul de campanie al USL Suceava şi preşedintele executiv al PSD Suceava, Ovidiu Donţu împreună cu viitorii consilieri judeţeni USL Roman Boca, Ioan Abutnăriţei, Constantin Probotanu, Ilie Niţă , Neculai Bereanu şi Brânduşel Nichitean.


Intră acum și în grupul de