Gheorghe Flutur a acordat o importanta deosebita dezvoltarii zonei Humor


Intră acum și în grupul de

Preşedintele în exerciţiu al administraţiei publice judeţene, Gheorghe Flutur, a fost prezent în cadrul vizitelor lui recent efectuate în judeţul Suceava, şi printre alegătorii din oraşul Gura Humorului.

Aici, în cadrul discuţiilor cu locuitorii oraşului staţiune, candidatul PDL pentru un nou mandat la conducerea CJ Suceava l-a prezentat pe candidatul democrat-liberal la Primăria oraşului Gura Humorului, Ionuţ Creţuleac, şi a ţinut să amintească oamenilor că în ciuda a ceea ce spun contracandidaţii săi politici, în actualul mandat, conducerea administraţiei judeţene a acordat o importanţă deosebită dezvoltării zonei Humor prin proiecte ce au vizat atât infrastructura cât şi modernizarea unor edificii care erau în suferinţă acută.

Printre exemplele oferite, şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, a amintit de Proiectul POPAS (Pârtie de schi, Orientare Turistică, Parc Lunca Moldovei, Agrement, Sport): pârtie de schi, bazin de înot, îndiguirea pârâului Humor pe raza localităţilor Gura Humorului şi Mănăstirea Humorului, modernizarea DN 17 care trece prin mijlocul oraşului, noi legături ale urbei turistice sucevene cu Poiana Micului spre Suceviţa, cu Capu Câmpului, Valea Moldovei şi spre Mălini, demararea lucrărilor de modernizare a 16 străzi în orasul Gura Humorului, cu montarea unor sisteme de siguranţă a cetăţenilor; finanţare asigurată pe un proiect european. Candidatul democrat-liberal nu a uitat să readucă în atenţia humorenilor nici lucrările la bazinul de înot al Clubului Sportiv Şcolar din parcul central al localităţii, modernizarea Casei Culturii, a reţelelor de utilităţi şi cantinele de la Centrul Şcolar „Sf. Andrei” şi cel de Plasament „Laurenţia Ulici”.

Cu sprijinul lui Gheorghe Flutur au demarat lucrări pe proiectul apa-canal (statie noua de epurare în acest an, extinderea retelelor pentru toti locuitorii orasului Gura Humorului) şi proiectul european pentru închiderea gropii de gunoi şi extinderea staţiilor de sortare şi transfer. Preşedintele CJ Suceava a mai oferit sprijin pentru înfiinţarea de unităţi de industrie alimentară (crearea de noi locuri de muncă), pentru transferarea taberei Balada în patrimoniul oraşului Gura Humorului, pentru realizarea de diferite amenajări şi construcţii la Mănăstirea Voroneţ, pentru susţinerea turismului în zonă prin includerea oraşului Gura Humnorului în mari proiecte precum: “Craciun in Bucovina”, “Pastele in Bucovina”, “Pelerin in Bucovina”, “Umor la Gura Humorului”, “Toamna la Voronet”.

Totodată, Flutur le-a amintit humorenilor şi depre implicarea personală in deschiderea la Gura Humorului a unei fabrici de autovehicule multifuncţionale pentru agricultură. El a ţinut să mai sublinieze că oraşul Gura Humorului face parte din marile proiecte iniţiate de el: “Litoralul Nordului”, “Tinutul Manastirilor” si “Ai verde-n Bucovina”.

„Aşa cum sub coordonarea mea administraţia judeţeană s-a implicat şi a sprijinit toate zonele judeţului Suceava, fie Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Rădăuţi, Siret, Fălticeni sau Suceava, şi în zona Gura Humorului au fost realizate multe lucruri bune şi este bine să se ştie adevărul. Mă bucur că am putut să sprijin oraşul Gura Humorului şi ce este cel mai important ne dorim ca în următorii patru ani noile proiecte de dezvoltare ale zonei să cunoască o şi mai amplă aplicare pe lângă finalizarea celor existente”, a declarat Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de