Alegatorii din Musenita l-au intrebat pe candidatul USL la sefia CJ cum ar putea sa-l dea jos din functie pe Traian Basescu


Intră acum și în grupul de

Peste o sută de locuitori ai comunei Muşeniţa au participat, marţi, la o întâlnire electorală cu candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor.

Participanţii la această întâlnire au aflat de la Cătălin Nechifor principalele puncte ale programului USL pentru judeţul Suceava, fiind subliniate aspectele legate de crearea de noi locuri de muncă stabile în judeţ, de susţinere şi dezvoltare a agriculturii, domeniu în care lucrează peste jumătate din suceveni, dar şi despre modernizarea infrastructurii sau deschiderea punctului vamal din zonă.

Alegătorii l-au întrebat pe Cătălin Nechifor cum ar putea ei să îl dea jos din funcţie pe preşedintele Traian Băsescu.

Localnicii au mai adus în discuţie şi faptul că au staţie de autobuz însă nu au autobuze, deoarece actuala conducere a Consiliului Judeţean Suceava a uitat de ei şi doresc ca astfel de situaţii să nu se mai repete.

Ei şi-au exprimat încrederea că o administraţie USL a judeţului Suceava nu va uita nici o comunitate, aşa cum s-a întâmplat în ultimii patru ani de administraţie PDL şi va acţiona în interesul tuturor locuitorilor judeţului.

Participanţii la întâlnire au anunţat că îi vor acorda tot sprijinul candidatului USL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, deputatul Cătălin Nechifor.


Intră acum și în grupul de