Candidatul USL la presedintia CJ Suceava catre radauteni: „E vremea sa fie facuta schimbarea si la Suceava”


Intră acum și în grupul de

Echipa de campanie a USL Suceava a avut marţi o acţiune electorală în bazarul din Rădăuţi, unde candidaţii USL au discutat cu oamenii prezenţi.

Într-o atmosferă interactivă, cu oameni dornici să-l cunoască pe candidatul USL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, staff-ul de campanie a USL a distribuit materiale electorale, câte un pix şi câte un calendar inscripţionate cu numele şi fotografia candidatului USL.

Însoţit de candidatul USL la funcţia de primar al municipiului Rădăuţi, Petru Carcalete, şi de candidaţi USL la funcţii de consilieri locali şi judeţeni, liderul PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a discutat cu oamenii, le-a strâns mâna ferm şi i-a rugat să nu îşi piardă speranţa.

Cătălin Nechifor le-a spus rădăuţenilor că după ce schimbarea s-a realizat la Bucureşti şi a fost instalat un Guvern USL care va repara nedreptăţile făcute de guvernările PDL, schimbarea va avea loc şi la Suceava în urma votului masiv pe care sucevenii îl vor da în favoarea candidaţilor USL.

„Trebuie să revenim la normalitate şi la Suceava. După ce USL a făcut schimbarea la Bucureşti, este timpul să facem schimbarea şi la Suceava. Să revenim la normalitate şi să începem să readucem încrederea că se poate să fie mai bine”, a spus Cătălin Nechifor.

Candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava a subliniat că principalele preocupări ale Guvernului USL şi ale viitoarei administraţii judeţene USL este să încurajeze prin diverse măsuri înfiinţarea de noi locuri de muncă stabile şi mai bine plătite şi să sprijine agricultura suceveană care va reprezenta principalul factor de dezvoltare, iar cei 360.000 de suceveni din mediul rural vor avea o viaţă mult mai bună.


Intră acum și în grupul de