Ion Lungu: „Va astept pe 10 iunie la vot, cu credinta ferma ca Suceava merge inainte!”


Intră acum și în grupul de

Suceava merge înainte!

Am ajuns la finalul unei campanii electorale în care fiecare sucevean interesat de soarta oraşului a putut să evalueze şi să compare vorbele şi faptele tuturor candidaţilor. Unii poate au fost mai gălăgioşi şi, din dorinţa de a câştiga cu orice preţ, au scăpat vorbe pe care acum sunt sigur că le regretă chiar ei. Suceava nu este un loc al urii şi al demascării staliniste a „duşmanilor poporului”, ci un loc dominat de spiritul bucovinean. Suntem mândri, fără a fi aroganţi, suntem fermi, fără a fi agresivi, suntem luptători, fără a fi duşmănoşi, suntem întreprinzători, fără a fi „şmecheri”.

Eu vin în faţa dumneavoastră cu liniştea şi încrederea pe care mi le-au dat sentimentul că îmi fac datoria. Nu am încercat niciun moment să mă prezint altfel decât sunt, altfel decât mă ştiţi în tot acest timp în care am fost alături, în care ne-am întâlnit şi în Primărie, şi pe stradă, şi la muncă, şi în momentele speciale din viaţa noastră.

Dincolo de ceea ce stă în puterile unui primar, am avut şi am alături de mine o echipă pe care eu o apreciez şi sper că şi dumneavoastră faceţi la fel. Dar ştiu că nimic din tot ceea ce am făcut nu ar fi fost posibil dacă dumneavoastră înşivă, sucevenii, nu aţi fi fost alături de mine. Până la urmă, armonia şi coeziunea tuturor forţelor şi energiilor pozitive dintr-un oraş e cheia succesului în orice comunitate. Suntem pe drumul cel bun şi vă mulţumesc pentru că aţi fost şi sunteţi în continuare alături de mine pe acest drum de reconstrucţie şi dezvoltare a Sucevei.
Este momentul ca acum, cu puţin timp înaintea momentului în care sucevenii vor merge şi îşi vor spune părerea la urne, să nu uităm cine suntem, cum suntem şi ce ne dorim; să ne comportăm cu respect faţă de cei din jur, cu iubire pentru cei apropiaţi şi cu demnitate ca cetăţeni. Vă aştept pe 10 iunie la vot, cu credinţa fermă că Suceava merge înainte!


Intră acum și în grupul de