Peste 200 de localitati sucevene au fost vizitate de Gheorghe Flutur si echipa sa, pe parcursul celor 30 de zile de campanie (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

După ce a cutreierat tot judeţul în lung şi-n lat, preşedintele în exerciţiu al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, care este şi candidatul formaţiunii politice democrat-liberale pentru fotoliul de conducere al administraţiei judeţene, s-a aflat joi în mijlocul alegătorilor din municipiul reşedinţă de judeţ.

Alături de echipa sa de campanie şi însoţit de edilul-şef al oraşului, Ion Lungu, preşedintele PDL Suceava a vrut să facă un cadou tuturor celor pe care i-a întâlnit oferindu-le cetăţenilor câte o umbrelă de soare.

Asaltat de cetăţeni, Gheorghe Flutur a făcut faţă cu brio tuturor solicitărilor indemnându-i pe oameni să participe în număr cât mai mare la vot pe data de 10 iunie.

„Suntem pe final de campanie şi aşa cum am început-o printre oameni şi astăzi am dorit să fim alături de cetăţeni şi să le oferim un cadou simbolic, o umbrelă, care înseamnă adăpost, înseamnă protecţie, iar culoarea albă, puritatea. Vreau să mulţumesc prietenului Ion Lungu, şefului de campanie Ioan Balan şi echipei pentru sprijinul oferit în această campanie electorală derulată în întreg judeţul, una onestă, decentă şi fără atacuri. De aici încolo, nu ne rămâne decât să-i aşteptăm pe suceveni la vot rămânând spate în spate, mână în mână cu Ion Lungu pentru a face în continuare ceva bun pentru acest oraş şi pentru judeţ”, a declarat Gheorghe Flutur.

Potrivit şefului Consiliului Judeţean Suceava în cele aproape 30 de zile de campanie a fost prezent în 216 localităţi ale judeţului, toate unităţile administrativ teritoiale şi câte două sau trei sate arondate fiecăreia.

Preşedintele Organizaţiei Municipale a PDL Suceava, Ion Lungu, a afirmat, încă o dată, importanţa susţinerii din partea sucevenilor şi a echipei de consilieri propusă de democrat-liberali pentru deliberativul local pentru ca proiectele de dezvoltare a municipiului propuse pentru viitorul mandat să-şi găsească finalitatea.

„Tandemul Flutur – Lungu a fost deja garantat de către suceveni şi eu sunt convins că şi pe 10 iunie acest lucru se va întâmpla din nou pentru că am demonstrat că suntem oameni de cuvânt care şi-au respectat promisiunile făcute”, a declarat Ion Lungu.

Referitor la turul de forţă pe care şeful administraţiei judeţene l-a făcut în timpul campaniei prin localităţile sucevene, deputatul PDL de Suceava, Ioan Bălan, a declarat că pe parcursul zilei de joi „s-a demonstrat încă o dată de ce contracandidatul lui Gheorghe Flutur a avut nevoie de elicopter pentru a încerca să ţină pasul cu preşedintele în exerciţiu al Consiliului Judeţean şi cât de multă energie mai are încă prim vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur, şi acum la final de campanie”.


Intră acum și în grupul de