Alexandru Baisanu a anuntat ca va candida pentru un post de deputat (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Liderul județean al PNL Suceava, Alexandru Băișanu, care este și vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava, a anunțat joi, că va candida pentru un fotoliu de parlamentar, pe Colegiul 1 Suceava, la Camera Deputaţilor.

Alexandru Băișanu, care a mai candidat pentru funcția de deputat în același colegiu în urmă cu 4 ani și a pierdut în favoarea actualului deputat PDL, Sanda-Maria Ardeleanu, a anunțat într-o conferință de presă că își dorește să candideze din nou pentru Parlamentul României.

Președintele liberalilor suceveni a lăsat să se înțeleagă faptul că se află în postura de a-și alege colegiul pe care va candida în toamna acestui an și a anunțat oficial că își dorește Colegiul 1.

Baisanu a mai spus că în momentul de față, sunt 21 de persoane din PNL care își doresc să intre în lupta pentru Parlamentul României și că în funcție de criteriile pe care organizaţia le va stabili, se va decide cine merge mai departe.

Liderul PNL speră ca liberalii să primească 7 colegii pentru alegerile din toamnă, în condițiile în care judeţul are 14 parlamentari, 10 deputaţi şi 4 senatori.


Intră acum și în grupul de