Ioan Balan si Gheorghe Flutur, alaturi de locuitori la hramul comunei Adancata


Intră acum și în grupul de

Hramul comunei Adâncata a fost sărbătorit de locuitorii comunei cu fastul cuvenit, unul dintre cele mai asteptate momente fiind spectacolul folcloric oferit de primarul Viorel Cucu şi de deputatul PDL de Suceava, Ioan Bălan.

Sărbătoarea a început în jurul orei 15:00, cu un spectacol de fanfară organizat în faţa căminului cultural din comună, după care petrecerea s-a mutat în incinta căminului cultural, acolo unde interpretul Tinu Vereşezan a oferit locuitorilor din Adâncata un concert de câteva ore.

Alături de locuitorii din Adâncata s-au aflat deputatul PDL Ioan Bălan, preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur şi primarul Viorel Cucu. Acesta din urmă a ţinut să le mulţumească tuturor celor care au venit la sărbătoarea comunei arătând că cei doi oameni politici suceveni mentionati i-au fost alături începând din anul 2008, sprijinind de atunci comuna pe care acum o conduce.

„Cu sprijinul domnului deputat Ioan Bălan avem în seara aceasta aceste spectacole de hramul comunei. Aceasta este echipa care m-a susţinut în 2008, aceasta este echipa care m-a susţinut şi în 2012, iar acesta este partidul cu care am câştigat şi sunt astăzi primarul comunei Adâncata. Cei doi oameni merită respectul meu şi al dumneavoastră. De aceea vă rog din suflet să-mi acordaţi încredere mie şi echipei pe care trebuie să o susţinem pe 9 decembrie. Ajutaţi-ne şi Adâncata va înflori în continuare. Eu spun că în cele patru luni de zile cât au trecut de când am fost ales primar am demonstrat că nu fac de ruşine PDL, asta întâmplându-se cu sprijinul preşedintelui Gheorghe Flutur şi al domnului deputat Ioan Bălan. Eu spun că am demonstrat că am făcut fapte şi nu vorbe. Cei care au trecut acum 4 luni prin comuna Adâncata știu prea bine ca intreaga comună arăta altfel. Astăzi comuna cred că s-a schimbat în bine”, a mai subliniat primarul comunei, Viorel Cucu.

Ioan Bălan e foarte optimist in privinta dezvoltarii viitoare a comunei Adancata

Deputatul PDL de Suceava, Ioan Bălan a profitat de prilej pentru a-l felicita pe Viorel Cucu pentru activitatea sa din primele patru luni de mandat, precizând că în această perioadă se poate observa o schimbare în bine a comunei.

„În Adâncata sunt oameni gospodari şi vă felicit că aţi ales un gospodar să vă conducă”, a declarat Ioan Bălan, care a adăugat că aşteaptă să se întâlnească din nou cu locuitorii comunei când va veni în campania electorală pentru alegerile parlamentare.

„Am fost de multe ori în faţa dumneavoastră, am venit şi în campania din 2008, şi în campania electorală pentru alegerile locale din 2012, şi cu siguranţă voi veni şi în campania electorală care începe pe 9 noiembrie. Dacă ceea ce am făcut până acum pentru Adâncata confirmă că mai pot trece pe la dumneavoastră să vă cer votul, dumneavoastră trebuie să mi-o spuneţi. Dacă Adâncata astăzi are un primar aşa cum o merită, e meritul dumneavoastră. Noi nu am făcut altceva decât să vi-l propunem, iar dumneavoastră aţi ales un om gospodar”, a mai spus Ioan Bălan, care candidează pentru un nou mandat de deputat în colegiul nr. 2 Suceava, din care face parte şi comuna Adâncata.

Gheorghe Flutur promite REVANSA pe 9 decembrie

Liderul judetean al PDL Suecava, Gheorghe Flutur, i-a felicitat la rândul său, pe primar si pe cei din echipa lui, precizând că se mândreşte atât cu el, cât şi cu „prietenul meu, Ioan Bălan”.

„Vreau să vă mulţumesc şi să nu vă pară rău de votul dumneavoastră din iunie. Aici eu am luat un vot frumos la Consiliul Judeţean. Asta a fost să fie, nu e nimic, viaţa merge înainte. Probabil, şi sunt optimist, Suceava se va revanşa în 9 decembrie. Asta deoarece în 10 iunie, din punctul meu de vedere, nu a pierdut Gheorghe Flutur, ci a pierdut Suceava. Şi asta o discutăm în timp. Însă acum tragem linie şi vedeţi că în acest judeţ nu se mai întâmplă nimic”, a explicat Gheorghe Flutur.

El a mai adăugat că împreună cu primarul Viorel Cucu îşi doreşte să continue dezvoltarea comunei Adâncata. „Să contaţi pe mine, am rămas acelaşi om energic, şi cu puterea bunului Dumnezeu care mi-o dă ca să lupt pentru această zonă, să rămână ceva bun şi gospodăreşte în urma noastră”, a conchis liderul PDL care candidează pentru funcţia de senator în colegiul Suceava.


Intră acum și în grupul de