Acasă Politica Candidatii USL la parlamentare, Alexandru Baisanu si Tiberius Bradatan, au participat la...

Candidatii USL la parlamentare, Alexandru Baisanu si Tiberius Bradatan, au participat la inaugurarea a doua locuri de joaca din municipiu (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Candidaţii USL Suceava Alexandru Băişanu şi Tiberius Brădăţan au participat, miercuri, la inaugurarea a două noi locuri de joacă pentru copii în municipiul reşedinţă de judeţ.

Prezent alături de cei doi la momentul inaugural a fost şi primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, care a ţinut să mulţumească astfel consilierilor USL pentru buna colaborare existentă în deliberativul local.



„Este o bucurie pentru mine să pot inaugura astăzi două noi locuri de joacă pentru copii, unul realizat în zona Belvedere, iar călălalt în cartierul Obcini şi ne dorim şi pe viitor să realizăm noi astfel de parcuri şi să le modernizăm pe cele existente. Vreau să le mulţumesc consilierilor locali USL pentru modul în care colaborăm în deliberativul local şi sunt convins că din această colaborare vor avea de câştigat sucevenii”, a declarat Ion Lungu.

„Am reuşit ca ceea ce am promis în campanie să începem să derulăm. Este un început, e un lucru bun, asta înseamnă că există colaborare şi există finalitate a colaborării de care să se bucure cu adevărat copii noştri şi locuitorii acestui oraş pentru că Suceava merită să se dezvolte, să se modernizeze. Pe de altă parte, plecarea mea şi a lui Tiberius Brădăţan în Parlamentul României trebuie să aducă un plus de valoare atât la nivel legislativ cât şi la nivelul colaborării cu Consiliul Local şi primarul municipiului pentru a putea duce la îndeplinire toate proiectele pe care le-am garantat cetăţenilor”, a declarat Alexandru Băişanu, care candidează pentru funcţia de deputat în Colegiul nr. 1 Suceava.

„Copiii sunt viitorul nostru. Copii se joacă şi prin joacă învaţă, aşa că locurile special amenajate pentru aşa ceva sunt binevenite oricând şi în număr cât mai mare. Ceea ce se face acum în Suceava şi care se va dezvolta în viitor este un lucru extraordinar. Trebuie să avem grijă de cetăţenii urbei, trebuie ca oamenii să beneficieze de mai multe spaţii verzi, iar copiii să se joace în siguranţă. Putem spune că lucrurile sunt pe calea cea bună la Suceava şi trebuie să continuăm schimbarea, să o definitivăm”, a spus medicul Tiberius Brădăţan, candidatul USL pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 2 Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version