Florin Hrebenciuc: Tot mai multi suceveni s-au inscris in Partidul Miscarea Populara


Intră acum și în grupul de

 Partidul Mişcarea Populară (PMP) începe să câştige teren în judeţul Suceava, a apreciat secretarul general al Organizaţiei Judeţene Suceava a formaţiunii politice, Florin Hrebenciuc. Potrivit acestuia, tot mai mulţi suceveni s-au înscris în Partidul Mişcarea Populară, unul dintre cele mai recente exemple în acest sens fiind cel din comuna suceveană Vultureşti. Hrebenciuc a arătat că duminica trecută, nu mai puţin de 170 de locuitori din Vultureşti au decis să se înscrie în PMP, astfel încât, în momentul de faţă, organizaţia din această comună are 237 de membri. „Nu ne vom opri aici. Continuăm să înfiinţăm noi filiale în judeţul Suceava şi extindem filialele existente. Şi se poate observa în mod clar o creştere a numărului sucevenilor care vor să se alăture Partidului Mişcarea Populară, cei care vin alături de noi declarând că au încredere în acest partid şi în ideile pe care le promovează”, a ţinut să sublinieze secretarul general al PMP Suceava.

vulturesti

Florin Hrebenciuc a spus că îi invită pe toţi sucevenii care vor să se înscrie în acest partid să vină la sediul PMP Suceava, de pe Mărăşeşti, vis-a-vis de Catedrala Ortodoxă. „Suntem activi şi în mediul on-line, adresa de internet a organizaţiei noastră fiind www.pmpsuceava.ro. De asemenea, trebuie remarcat faptul că în ultima perioadă de timp a crescut foarte mult şi numărul de simpatizanţi pe care îi avem pe reţelele de socializare, atât la nivel local, cât şi naţional”, a arătat secretarul general al PMP Suceava.

De asemenea, el a amintit că Partidul Mişcarea Populară îşi doreşte fuziunea cu Forţa Civică, pentru ca dreapta din România să fie cât mai puternică, procedurile pentru această fuziune fiind deja demarate de liderii celor două formaţiuni politice. „Vrem ca dreapta din România să fie din ce în ce mai puternică. Din acest motiv nu vom exclude de la dialog nici o structură care împărtăşeşte valorile pe care noi le avem”, a subliniat secretarul general al PMP Suceava.

vulturesti2

 Florin Hrebenciuc a mai ţinut să precizeze că a ales să facă parte din Partidul Mişcarea Populară, după 12 ani de activitate în PDL, deoarece şi-a dorit un alt drum, într-o formaţiune politică ce va milita şi va lupta pentru binele sucevenilor. „Vreau să le mulţumesc tuturor celor de la PDL, alături de care am fost împreună în ultimii 12 ani, şi alături de care am trecut prin foarte multe încercări, dar acum am ales un alt drum, cu speranţa într-un viitor mai bun pentru suceveni şi pentru români”, a conchis Florin Hrebenciuc.


Intră acum și în grupul de