Flutur il acuza pe Nechifor ca in loc de parcuri industriale le da sucevenilor parcuri zoo


Intră acum și în grupul de

Preşedintele organizatiei judetene Suceava a PDL, senatorul Gheorghe Flutur, a anunţat, sâmbătă, că democrat-liberalii ar putea recurge la o serie de marşuri şi mitinguri de protest dacă nu se va ţine cont de amendamentele pe care PDL le/a depus la legea bugetului pentru anul 2014.

Gheorghe Flutur a spus în cadrul Consiliului Judeţean de Coordonare al PDL Suceava că va trebui ca Bucovina să fie repusă pe hartă după ce USL a lansat programul „Bucovina uitată” pentru că au fost blocate investiţiile cele mai importante din judeţul Suceava.

gheorghe flutur pdl alegeri

„Eu de pe acum vă chem. Dacă la bugetul de stat nu vor ţine cont de cele 280 de amendamente de la Suceava, măcar o parte din ele, va trebui să ne manifestăm şi în alte forme democratice, dar să ştie populaţia, inclusiv vom face marşuri, inclusiv mitinguri autorizate”, a explicat liderul democrat-liberalilor suceveni.

Flutur a arătat că nu se mai poate tolera lucruri ca şoseaua de centură a municipiului Suceava, finalizată în proporţie de 80 %, unde acum se fură tot, sau pârtia de schi de pe Masivul Rarău, realizată tot în proporţie de 80 %, unde telegondolele ruginesc pe cablu, din cauză că USL nu are fonduri.

„Pentru ce are USL fonduri? Pentru simpozioane şi baronii locali?”, s-a întrebat Flutur arătînd că în loc să ia atitudine liderii USL din Suceava vorbesc în şoaptă şi merg pe vârfuri să nu cumva să supere şefii de la Bucureşti.

„Probabil se supără că există Bucovina. Când suntem buni? Când vin la Putna? Când suntem buni? Când fac simpozioane la Voroneţ? Nu se poate. Mie mi se pare că este pe nedrept îngenunchiată zona noastră”, a spus Flutur.

El a mai spus că PDL susţine ca la regionalizare Bucovina şi Suceava trebuie să conteze.

Flutur consideră că şi sucevenii trebuie să ceară o autostradă nord-sud şi una est-vest.

„Poate că şi noi vrem să facem trei ore până la Bucureşti. Se fac 12 ore cu radarele acum. Şi poate că pentru cei şapte eurocenţi pe care Ponta îi impozitează de la benzinăriile de la noi, avem şi noi dreptul să ne gândim la aşa ceva”, a cerut Gheorghe  Flutur.

El a mai declarat că USL a promis parcuri industriale în judeţul Suceava şi acum anunţă că fac parcuri zoo la Păltinoasa, făcând referire la proiectul lansat de Cătălin Nechifor de înfiinţare a unui parc safari şi de aventură.

„Au promis parcuri industriale şi fac parcuri zoo la Păltinoasa. Pentru dinozauri probabil. Vor avea cu ce să-l populeze”, a mai spus Flutur.


Intră acum și în grupul de