Ioan Balan atac fara precedent la PSD: ”Să înceapă Jihadul! Nu ne mai bagati primarii in puscarie!”


Intră acum și în grupul de

Deputatul PDL de Suceava, Ioan Bălan, președinte al organizației municipale a partidului a lansat sîmbătă un atac fără precedent la adresa președintelui Consiliului Județean Suecava, Cătălin Nehifor și a prefectului județului, Florin Sinescu acuzandu-i pe aceștia că folosesc instituțiile statului pentru interesul PSD.

alegeri pdl suceava

 

Ioan Bălan a cerut, în cadrul Consiliului Judeţean de Coordonare al PDL Suceava demisia prefectului de Suceava, Florin Sinescu, pe care l-a acuzat că vrea să subordoneze instituţiile statului în interesul preşedintelui PSD Suceava şi al CJ, Cătălin Nechifor.

„Cer demisia prefectului Sinescu pentru că vrea să subordoneze instituţiile statului direct micului baron judeţean. Să i le pună la picioare”, a spus deputatul PDL care a adăugat că prefectul de Suceava a devenit „un roboţel” care atunci când este băgat în priză se aprinde şi vede doar roşu în faţa ochilor la primarii PDL.

El a spus că unul dintre primarii PDL care poate fi considerat „model de rezistenţă” este Aurel Olărean, primarul municipiului Rădăuţi care a avut nu mia puțin de 200 de controale într-un an, toate controalele fiind efectuate la cererea prefectului.

„Câţi dintre dumneavoastră aţi putea face faţă la 200 de controale de la instituţiile statului comandate de Sinescu? E cazul lui Olărean”, a declarat Bălan care a subliniat că la primarii PSD nu există aceeaşi unitate de măsură.

El a mai spus că preşedintele CJ Suceava este hotărât politic, cheamă la ordin prefectul şi pune instituţiile statului să acţioneze în interes personal al PSD.

„Am văzut de ce primarul de la Slatina a fost arestat când s-a opus politizării şcolii din localitate.(…) Am înţeles ce înseamnă tăvălugul instituţiilor şi nu am ştiut la ce suferinţe sunt supuşi primarii de USL, de PSD şi Cătălin Nechifor”, a declarat deputatul sucevean.

 

Ioan Bălan a anunțat că la Suceava ucenicul și-a depășit de mult maestrul și şi-a cerut scuze faţă de fostul preşedinte al PSD Suceava, Gavril Mârza, despre care e crezut că este tot ceea ce poate reprezenta răul în PSD, dar că a constatat că actualul preşedinte al PSD Suceava l-a depăşit de mult.

alegeri pdl flutur balan

„În vara lui 2012, nepregătiţi fiind, USL a cules atâtea voturi că nu au ştiut şi nu ştiu ce să facă cu ele. La Suceava, triumfătorul nostru, mic conducător, ştie ce trebuie să facă şi a luat de la predecesorii lui ce e mai rău. Nu am crezut că într-un om poate sălăşlui atâta ură şi aroganţă  ca la Nechifor”, a mai spus Bălan care le-a transmis primarilor PDL din judeţ să fie atenţi la promisiunile făcute de cei din PSD pentru că aceştia nu au nici grijă de primarii lor.

„Oameni buni, PSD nu ia prizonieri. Doar vă foloseşte”, a avertizat Ioan Bălan, care a cerut apoi ca toţi primarii „oropsiţi de PSD” să vină la el sau la Gheorghe Flutur şi se va avea grijă de fiecare în parte.

„Azi, e momentul să înceapă Jihadul la PSD. Cred că e momentul să le spunem în faţă: Stop! Nu ne mai băgaţi primarii în puşcărie. De azi înainte, orice primar PDL trebuie să se simtă aparat”, a spus Bălan.

El şi-a exprimat nemulţumirea că preşedintele PSD şi al CJ Suceava i-a reproşat că nu i-a cerut acordul să monteze un afiş pe Casa Culturii din Suceava care marca desfăşurarea Consiliului Judeţean de Coordonare al PDL Suceava, dar şi că încearcă, prin toate mijloacele să oprească acţiunea de duminică a PDL Suceava care vrea să lanseze, de Ziua Naţională, o mie de lampioane pe cerul Sucevei.

 

„La Suceava, PSD şi Nechifor sunt o pacoste. Depinde de noi şi de primarii PDL ca în 2016 să facem ce a rămas nefăcut. E o obligaţie pentru noi. Dacă am reuşit în 2008, când nimeni nu ne dădea şanse, în 2016, veţi vedea adevărul. PDL Suceava va fi ce a fost şi mai mult decât atât!“, a spus Bălan.


Intră acum și în grupul de