Nechifor spune ca PSD colaboreaza cu PNL in judetul Suceava si nu cu PDL, cum sustine Puiu Hasotti


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, preşedinte al CJ Suceava, a declarat duminică, în replică la declaraţia liderului senatorilor PNL, Puiu Haşotti, că în judeţul Suceava PSD colaborează cu PNL.

„Referitor la declaraţia domnului senator Puiu Haşotti, cu privire la alianţele PSD din judeţul Suceava, menţionăm că la Suceava funcţionează un protocol de colaborare între PSD şi PNL din vara anului 2010, care a fost consolidat în februarie 2011 sub format USL în vederea alegerilor locale şi în septembrie 2012 în formula PSD-UNPR pe de o parte şi PNL-PC pe de altă parte, pentru alegerile parlamentare. În ceea ce priveşte alegerile europarlamentare din vara acestui an, PSD Suceava aşteaptă decizia politica de la CEx al PSD pentru a stabili eventualele alianţe politice”, a declarat Cătălin Nechifor.

 nechifor 6

Presa naţională arăta sâmbătă că războiul din USL a intrat în etapa pârilor şi că vineri pesediştii şi liberalii s-au acuzat unii pe alţii de colaborare cu PDL în teritoriu, conturând astfel o adevărată hartă a trădărilor locale în Uniune.

„Este foarte rău că PNL s-a aliat cu PDL la Ilfov. Mai sunt şi situaţii în alte judeţe”, a declarat preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea.

Puiu Hasotti PNL

În replică, liderul senatorilor PNL, Puiu Haşotti, l-a acuzat pe Dragnea că dă dovadă de subiectivism. „Părerile sale de rău ar trebui să fie îndreptate în primul rând către alianţele pe care propriul partid le-a făcut cu PDL în judeţe precum Neamţ, Mehedinţi şi Suceava”, l-a pârât Haşotti. Liderul liberal a mai punctat şi că Dragnea a fost un important membru al PDL.


Intră acum și în grupul de