Detaliile accidentului de la Marginea în care un adolescent a murit: Șoferul era băut și circula cu viteză mare, iar într-o curbă a ieșit de pe drum lovind un pom


Intră acum și în grupul de

Poliția Suceava a stabilit că șoferul care a provocat gravul accident din noaptea se vineri spre sâmbătă în comuna Marginea era băut și a pierdut controlul volanului într-o curbă, lovind un pom.

Astfel, Adrian S. (19 ani) din Rădăuți conducea un autoturism Ford Focus, pe drumul comunal neclasificat „Șoarec” din Marginea spre DN 17 A, iar în calitate de pasageri în autoturism se aflau, pe scaunul din dreapta față, un tânăr de 15 ani, Eduard F., iar pe bancheta din spate, era Dumitru Nastasiuc, de 17 ani, ambii din Rădăuți.

După efectuarea unei curbe spre stânga, din cauza vitezei excesive cu care rula, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă, autoturismul lovind violent cu partea din față un pom.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, a pasagerului de pe scaunul din dreapta față precum și decesul pasagerului de pe bancheta spate a autoturismului.

Conducătorul auto și pasagerul de pe scaunul din dreapta față au fost transportați cu ambulanța la Spitalul Rădăuți, fiind ulterior transferați la Spitalul Județean Suceava.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate și probe biologice de sânge.

În acest caz vinovat de producerea accidentului se face conducătorul auto care nu a adaptat viteza pe sector de drum în curbă, fiind deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporal din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice.


Intră acum și în grupul de