Primăria vrea ca premierele cinematografice să ruleze mai întâi la Centrul Cultural Bucovina și abia apoi la centrele comerciale din oraș


Intră acum și în grupul de

 

Cinema City 02

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a declarat miercuri, într-o conferință de presă, că municipalitatea caută un operator care să se ocupe de proiecțiile cinematografice de la Centrul Cultural Bucovina. El a subliniat că firmele care sunt interesate să opereze la cinematograful de ultimă generație cu ecran 3D și rezoluție 4K din centrul Sucevei sunt așteptate la discuții, la Primărie.

Totodată, Harșovschi a arătat că se analizează și posibilitatea ca premierele cinematografice să ruleze întâi la Centrul Cultural Bucovina și după aceea la centrele comerciale din oraș.

„Analizăm și posibilitatea unui parteneriat cu cei care vor da filme fie la Iulius Mall, fie la Shopping City Suceava, pentru ca atunci când vor fi premiere să fie date aici, la cinematograful nostru cu 300 de locuri și după aceea filmele să ruleze și la cele două centre comerciale”, a declarat Harșovschi.

El a menționat că va fi dificil din partea Primăriei să susțină și să aducă filme de ultimă oră, doar pentru o singură sală, în condițiile în care vor mai exista în oraș alte 13 săli pentru proiecții cinematografice.

„Dacă nu era această invazie de cinematografe în această toamnă, opt săli la Iulius Mall, cinci la Shopping City Suceava, era ușor pentru Primărie, fiind singurul cinematograf modern din oraș. Va trebui să găsim o soluție în așa fel încât să fie rentabil și din punctul nostru de vedere, al Primăriei, cel puțin să nu mergem în pierdere cu rularea filmelor”, a precizat Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de