Tineri de la Clubul Interact Bucovina au organizat un spectacol caritabil pentru a sprijini un copil cu tetrapareză spastică din Câmpulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

 

Un număr de 24 de tineri, membri ai Clubului Interact Bucovina Suceava, impresionaţi de voinţa extraordinară de a lupta cu boala, dar şi de talentul literar al lui Sebastian Remus Crăciun, în vârstă de 13 ani, din Câmpulung Moldovenesc, diagnosticat cu tetrapareză spastică, şi-au unit eforturile pentru a-l sprijini organizând un eveniment caritabil, ce s-a desfăşurat, sâmbătă, la Suceava.

interact spectacol

Spectacolul caritabil denumit sugestiv  “Freamăt de speranţă”, după titlul uneia dintre cărţile cărţile scrise de Sebastian Remus Crăciun, a inclus piesa “Micul Prinţ” pusă în scenă de trupa de teatru “Knockers” a Colegiului Naţional “Petru Rareş” din Suceava, coordonată de profesor Camelia Butnaru, un moment de magie oferit de Mirel Ichim, un recital de muzică susţinut de Medeea Soroceanu, Ştefan Tărăboanţă – rap, Dragoş Munteanu – beatbox, Tudor Frăţeanu – pianină, dar şi un program de dans susţinut de membrii Interact.

Anterior acestul eveniment caritabil, membri ai Clubului Interact Bucovina Suceava au promovat cele trei volume de poezii publicate de Sebastian Remus Crăciun, “Freamăt de speranță”, „To be or not Toby” și „Cu cartea pe carte călcând”, iar elevi ai Şcolii Generale nr. 1 Suceava au achiziţionat 90 de cărţi.

Momentul cel mai aşteptat de participanţii la evenimentul caritabil l-a constituit întâlnirea cu Sebastian Remus Crăciun, care a venit însoţit de mama sa, Anca, dar şi de poetul Sorin Poclitaru, cel care l-a susţinut pe Sebastian în demersul său literar.

Preşedintele Clubului Interact Bucovina Suceava, Adela Căşuneanu, a apreciat că tinerii care au organizat acest eveniment au demonstrat că sunt atenţi la nevoile celor din jur, că pot fi generoşi şi responsabili, oferind “o fărâmă din timpul şi din sufletul lor” pentru sprijinirea lui Sebastian.

Ea a mulţumit tuturor elevilor care au sprijinit prin participarea la eveniment şi achiziţionarea cărţilor la succesul acestui demers de a-l ajuta pe Sebastian Remus Crăciun, dar şi membrilor Clubului Interact Suceava Bucovina şi Clubului Rotary Suceava.

Fondurile strânse în cadrul acestui eveniment caritabil, peste 5000 de lei, îl vor ajuta pe Sebastian să continue tratamentul de recuperare.


Intră acum și în grupul de