Studenții suceveni au la dispoziție 95 de locuri pentru stagii Erasmus de studiu şi practică în străinătate


Intră acum și în grupul de

În perioada 15 februarie – 15 aprilie 2016, în Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava se va desfasura procesul de selecţie a studenţilor Erasmus+, pentru anul universitar 2016 – 2017.

studenti usv

Potrivit reprezentanților USV, sunt scoase la concurs 95 locuri pentru stagii Erasmus de studiu şi practică în instituții  partenere din străinătate, în cadrul acordurilor încheiate de universitatea suceveană în programul Erasmus+ finanţat de Uniunea Europeană.

În ceea ce privește concursurile de selecţie a studenților, acestea se vor desfăşura la nivelul fiecarei facultăţi din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava.

Studenții interesați de stagii Erasmus de studiu şi practică în străinătate sunt așteptați joi, 3 martie 2016, în Aula din corpul E, de la ora 12.00, unde va avea loc prezentarea „Cum să ajung student Erasmus în universitatea mea”.

Prezentarea face parte din evenimentul Erasmus+ Open Doors 2OD, organizat online de ANPCDEFP.

Lista mobilităţilor Erasmus+ disponibile pentru anul universitar 2016 – 2017, criteriile de eligibilitate, precum şi alte informaţii suplimentare se pot obţine de la Serviciul de Relații Internaționale și Afaceri Europene din corpul E al USV și de la coordonatorii Erasmus+ ai facultăţilor. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de