Eveniment caritabil: Drumeție pentru ”O nouă viață” pe traseul Moara-Mănăstirea Hagigadar


Intră acum și în grupul de

Fundația “O Nouă Viață” organizează, sâmbătă, 17 septembrie a.c., evenimentul caritabil “Drumeție pentru <O Nouă Viață>”, aflat la a IV-a ediție.

hagigadar

”În acest an, scopul drumeției este de a sprijini Casa Emmanuel din Suceava, construită și dată în folosință gratuită de către Fundația “O Nouă Viata”,  care găzduiește 17 tineri și copii cu dizabilități mentale și asociate grave, precum și Centrul de respiro pentru familiile care au copii cu nevoi speciale. Beneficiarii centrului, care a devenit un model de bune practici în județul Suceava, au nevoie de susținere din partea întregii comunități, pentru ca, în ciuda handicapului sever, să fie parte activă a societății”, arată organizatorii.

Drumeția va avea începe la ora 9.30 și va consta în parcurgerea unui traseu de două ore în comuna Moara, pornind din curtea casei Emmanuel, Complex Blijdorp-”O Nouă Viață” Suceava.

”Traseul are ca punct de plecare curtea casei Emmanuel, din str. Ion Irimescu, nr. 9, Suceava. Ne îndreptăm pe șosea spre Moara și după 200 de metri o luăm pe un drum pietruit spre Mănăstirea Hagigadar. Coborâm dealul, ocolim mănăstirea și ne întoarcem pe șoseaua de centură a Sucevei. Traseul este de dificultate medie, iar durata acestuia este de 1-2 ore”, mai precizează organizatorii.


Intră acum și în grupul de