Posturile vacante din cadrul compartimentului de achiziții publice din Primăria Suceava, fără candidați


Intră acum și în grupul de

La concursul organizat pentru posturile vacante din cadrul compartimentului de achiziții publice din Primăria Suceava nu s-a prezentat nici un candidat, a declarat, miercuri primarul municipiului reședință de județ, Ion Lungu.

primaria suceava

Edilul-șef a precizat în cadrul unei conferințe de presă că sunt trei posturi vacante și că se pot prezenta la concurs absolvenți de drept, economiști sau ingineri.

„Avem posturi vacante, dar nu le-am putut ocupa și nu pentru că nu au fost candidații pregăți, ci pentru că nu s-au înscris candidați la concurs. Nu se prezintă lumea la concursul pentru achiziții publice”, a spus Lungu, care a ținut să menționeze că la acest compartiment este un volum de muncă foarte mare și o responsabilitate foarte mare.

Totodată, primarul Sucevei  și-a exprimat îngrijorarea în legătură cu volmul mare de muncă pe care îl au cei din acest compartiment, în condițiile în care în acest an toate licitațiile au fost contestate, iar aceștia trebuie să ofere răspunsuri și clarificări la toate aceste contestații, dar și pentru că în urma modificării legislației, trebuie realizată procedura pentru orice achiziție, indiferent de valoare.

 


Intră acum și în grupul de