Un copil de 10 ani din Prelipca a suferit arsuri după ce a încercat să întețească focul din sobă cu benzină. Camera în care se afla s-a făcut scrum


Intră acum și în grupul de

Un copil în vârstă de 10 ani din satul Prelipca din orașul Salcea a suferit arsuri de gradul I și II, sâmbătă seara, după ce a aruncat cu benzină în sobă în încercarea de a înteți focul care a răbufnit și a generat un incendiu în cameră.incendiu-bar-burdujeni

 

Potrivit ISU Suceava, incendiul care a afectat o cameră de 15 mp dintr-o locuință din Prelipca a fost folosirea de combustibil neadecvat pentru aprinderea focului în soba cu acumulare de căldură.

Sursa citată arată că respectivul copil a folosit benzină, iar focul a răbufnit și a cuprins bunurile din cameră, pe aproximativ 15 mp.

Din păcate, băiatul a suferit arsuri și era în stare de șoc, el fiind preluat de una din cele două ambulanțe SAJ tip C, cu medici și transportat la SJU Suceava.

În incendiu au ars toate bunurile din camera respectivă.

Vecinii au sărit în ajutor și au reușit să potolească focul până la sosirea pompierilor care au intervenit cu două autospeciale și au lichidat incendiu.(N.B.)


Intră acum și în grupul de