Studenţii care doresc să lucreze în vacanţa de vară în Germania pot depune dosarele la AJOFM Suceava în vederea selecţiei până pe 9 februarie


Intră acum și în grupul de

Studenţii care urmează cursuri de zi la o facultate de stat sau particulară acreditate şi doresc să lucreze în Germania în timpul vacanţei de vară, pe parcursul a cel puţin două luni, pot depune, până pe 9 februarie 2017, un dosar la Compartimentul EURES din cadrul AJOFM Suceava în vederea selecţiei.

Potrivit AJOFM Suceava, depunerea dosarelor studenţilor care doresc să lucreze în Germania în vacanţa de vară are loc în perioada 5 ianuarie-9 februarie 2017.

“Majoritatea locurilor de muncă sunt în hoteluri, gastronomie în Bavaria şi  Baden Württemberg (Schwarzwald, Bodensee) şi în gastronomia de sistem (exemplu McDonalds). Se poate obţine un loc de muncă ca personal de servire, cameristă, la  bucătărie sau ca persoană care se ocupă de curăţenie. Experienţa este un avantaj şi nu un criteriu de selecţie”, precizează AJOFM Suceava.

Pentru locurile de muncă din Germania pot aplica studenții cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani, care urmează cursuri de zi la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune sau foarte bune de limbă germană. (Liliana Bujdei)

 


Intră acum și în grupul de