Tentativă de omor în Liteni: Un bărbat a fost arestat preventiv de Tribunalul Suceava


Intră acum și în grupul de

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Gheorghe Vizitiu, pentru tentativă de omor, dispunând la aceeaşi dată şi luarea faţă de inculpat a măsurii reţinerii pentru 24 de ore.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Suceava a admis, vineri, propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava şi a dispus luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Vizitiu Gheorghe pentru 30 de zile.

Din cercetările făcute până acum s-a stabilit că în seara zilei de  27 august 2017, într-un loc public, situat pe raza satului Rotunda, oraş Liteni, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, inculpatul Vizitiu Gheorghe a exercitat acte de violenţă de intensitate ridicată, cu corpuri şi mijloace contondente dure, în zone vitale, asupra persoanei vătămate V.M., cu intenţia de a-i suprima viaţa.

Victima a fost transportată la o unitate medicală, a fost internată şi supusă unor intervenţii chirurgicale în vederea salvării vieţii.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale, arată Parchetul Tribunalului Suceava care menționează că având în vedere stadiul anchetei penale, care se află în derulare, nu pot fi furnizate la acest moment alte informaţii referitoare la această cauză.

Cauza este instrumentată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava împreună cu poliţiştii din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava – Serviciul Investigaţii Criminale.

 


Intră acum și în grupul de