Un contrabandist căutat internațional fiind condamnat la trei ani și patru luni de închisoare, depistat în Vama Siret


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni au depistat și predat autorităților competente o persoană cu dublă cetățenie, română și ucraineană, pe numele căreia autoritățile din România au emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 3 ani și 4 luni pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Potrivit Poliției de Frontieră Suceava, miercuri, în jurul orei 12:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret,  s-a prezentat pentru a intra în țară Aurel A., persoană cu dublă cetățenie, română și ucraineană, în vârstă de 65 de ani.

În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul figurează ca fiind urmărit internațional.

 Pe numele acestuia a fost emis, de către autoritățile din România, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă în formă agravantă. Acesta a fost condamnat la 3 ani și patru luni de închisoare.

Bărbatul  a fost predat de polițiștii de frontieră unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al I.P.J. Suceava, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.


Intră acum și în grupul de